ACTIVITEITEN

 

Er worden voorlichtingen op scholen gegeven eveneens binnen andere organisaties over seksuele diversiteit. Indien je meer informatie wilt over voorlichtingen of een voorlichting aan wilt vragen, stuur dan een e-mail naar voorlichting@cocmiddengelderland.nl  

Elke zaterdagmiddag van 14.00 - 17.00 kunt je voor coming out of hulpgesprekken terecht in onze infotheek op de benedenverdieping.
Tijdens deze uren is ook een telefonisch spreekuur: 026 - 442 31 61

We organiseren activiteiten voor speciale doelgroepen.

De eerste zondag van de maand: Groep 7152 vanaf 17.30 uur.
Een vrouwenactiviteit met voortreffelijke DJ’s. Een gezellige zondag waar vooral veel gedanst wordt. Er zijn ook altijd hapjes aanwezig. De eindtijd van deze activiteit laten we lekker aan de vrouwen zelf over.

De tweede zondag van de maand: Jong&Out van 12.00 - 16.00 uur.
Jong&Out is speciaal voor jou, jongen of meid, tot 18 jaar, die homoseksuele, lesbische of biseksuele gevoelens heeft. Er is een nieuwe groep opgestart. Meld je aan via de site van Jong & Out dan krijg je bericht of kom gewoon langs.

De derde zondag van de maand: Soos van 13.30 - 17.00 uur.

De Soos is voor homo's, lesbo's en biseksuelen met een verstandelijke beperking, ongeacht hun leeftijd.

De vierde zondag van de maand: Heerensalon vanaf 15.00 uur.

De Heerensalon is voor homomannen die zich niet altijd direct thuis voelen in het normale uitgaanscircuit. Er is vaak behoefte om wat rustiger met elkaar te kunnen praten in een gezellige omgeving waar de muziek niet te hard staat.

 

COC Midden-Gelderland heeft de beschikking over een eigen ontmoetingsruimte: café Xtra. Deze activiteiten kun je vinden op www.cafextra.nl

Eens per kwartaal vieren we de Pure Pink Party. Meer informatie kun je vinden op www.purepink.nl.

In oktober organiseren we een Coming Out Dag.