COC Midden Gelderland COC Midden Gelderland

Facebook Twitter

Soos

De Soos is er voor homo’s, lesbo’s, biseksuelen en transgenders van alle leeftijden met een verstandelijke beperking. Op deze veilige plek kun je helemaal jezelf zijn. Je kunt er met anderen praten en er wordt gezellige muziek gedraaid.

We hanteren tijdens de Soos een gecontroleerd deurbeleid. Dit betekent dat naast de gasten met een verstandelijke beperking ook vrienden, familie, kennissen en begeleiders welkom zijn. Dit betekent ook dat wij mensen de toegang weigeren die binnen komen met bedoelingen die voor de doelgroep schadelijk kunnen zijn.
Als een bezoeker geen alcohol mag drinken of als er andere bijzonderheden zijn, dan verzoeken wij de begeleiders om bij een eerste bezoek mee te komen of vooraf contact op te nemen.

Soms zijn er activiteiten zoals een filmvertoning of een bezoek aan een Soos in een andere stad. In het café liggen ook tijdschriften, zodat je je niet hoeft te vervelen.

Als je voor de eerste keer de Soos wilt bezoeken,  maar je voelt je wat onzeker, maak dan van tevoren een afspraak met de teamleider van de Soos, zodat je niet als onbekende alleen naar binnen hoeft te komen. Dit kan per:
E-mail: info@cocmiddengelderland.nl,  of
Telefoon: (026) 442 31 61.

 

De Soos is er elke tweede zondag van de maand van 13:30 tot 15:30 uur.